Hieronder staan wat ervaringen en reviews van mensen met ’n hamamdoek van Happy Towels:

 
eveline met hamamdoek

Eveline: het is spannend om iets van een foto te kopen

Heb de hamamdoek ontvangen! Een mooie zeeblauwe. Het is altijd weer spannend om iets van een foto in ’n webshop te kopen, maar hij is óók in het echt heel erg mooi. Mooie kleur en lekker zacht. Daar maak ik de blits mee op het strand. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken!

(Eveline kocht een zeeblauwe hamamdoek.)
 
 

carien met hamamdoek

Carien: deze blijft wèl goed zitten als ik hem om sla

Vorig jaar kocht ik in andere een webwinkel een handdoek met badstof aan één kant, en dun katoen aan de andere. Het badstof maakt de handdoek best dik. Prima als handdoek, maar hij blijft niet vastzitten als ik hem om me heen sla. Irritant!

Dit jaar kreeg ik een Happy Towel cadeau. Daar ben ik super blij mee. Hij droogt sneller dan ’n gewone handdoek en ik gebruik hem ook vaak als rokje of omslagdoek. Prachtige kwaliteit, mooie kleur (ik heb wit/turquoise), licht en zacht. Ik vind hem perfect voor op vakantie, naar het zwembad, naar zee of de sauna.

(Carien kreeg een turquoise hamamdoek met witte strepen.)
 

 
Frank zonder hamamdoek

Frank: wat een belachelijke prijzen!

Hamamdoeken zijn natuurlijk erg ‘in’. Je kunt ze tegenwoordig overal kopen. Tip: bij de Action verkopen ze hamamdoeken voor héél weinig.

Als je dan op de site van Happy Towels kijkt, denk je: wat een belachelijke prijzen! Maar als je hem gebruikt, denk je: inderdaad die prijzen van Happy Towels zouden veel hoger moeten zijn! Ik ben dik tevreden met mijn Happy Towel.

(Frank’s vriendin kocht voor hem een olijfgroene hamamdoek.)
 

 
evianne zonder hamamdoek

Evianne: kon ik eindelijk ’s morgens douchen

Ik wist niet wat een hamamdoek was. Toen kreeg ik van collega’s een hamamdoek van Happy Towels cadeau. Ik heb hem meegenomen op mijn rondreis door Zuid-Amerika en daar heb ik geen spijt van gekregen!

In het verleden nam ik altijd een gewone handdoek mee op reis. Die rolde ik op en stopte bovenin mijn rugzak. Om ruimte te besparen nam ik later ’n kleiner formaat handdoek mee, maar die was zo klein dat ik daar net mijn haar mee kon afdrogen. Bovendien droogde hij langzaam zodat ik alleen ’s avonds kon douchen. Pas als hij de hele nacht uithing, was hij ’s morgens droog. Dat alles veranderde toen ik de hamamdoek cadeau kreeg.

De hamamdoek van Happy Towels is groot, weegt bijna niks en je vouwt hem heel klein op. Ik kan hem altijd wel kwijt in mijn tas. Ik gebruikte hem overal voor: afdrogen na het douchen, op het strand, ik wikkelde hem om me heen als ik het ’s avonds koud had en gebruikte hem als kussen of dekentje in de bus. Maar het allerfijnste was dat ik ’s morgens kon douchen, en dat hij in de zon opdroog terwijl ik aan het ontbijten was!

Hij is ook echt mooi, dat vind ik ook belangrijk. Het is ’n lekker stofje dat luxe voelt. En dat is erg fijn, want ik hou van backpacken, maar ook van comfort!

(Evianne kreeg een donkergrijze hamamdoek.)
 

 
Paula met hamamdoek

Paula: pas op!

Vorig jaar kocht ik op internet een gewone hamamdoek. Hij was best mooi, maar hij bleek af te geven in de was. GRRR! Dit jaar kreeg ik ’n Happy Towel cadeau. Ik ben er superblij mee. Prachtige kwaliteit, mooie kleur, licht & zacht. Perfect voor op vakantie, in het zwembad, op het strand, in de sauna. En… hij blijft mooi in de was :-)

(Paula kocht ’n crèmekleurige hamamdoek met rode streepjes. En later nog eens vijf.)
 

 
Manita vindt hamamdoeken ideaal op de camping

Ideaal voor mijn kinderen op de camping

Ik gebruik de hamamdoeken van Happy Towels graag op vakantie op de camping. Na het douchen wikkel ik mijn kindjes hierin om ze terug in de tent aan te kleden. Dan zijn ze bij aankomst al lekker droog en voorkom ik geklungel met natte handdoeken die op de vieze vloer vallen in veel te krappe douchehokjes. Ook met zwemles ideaal, na het douchen in de hamamdoek en in de kleedkamer kan ik mijn dochtertje gelijk aankleden! De hamamdoeken van Happy Towels nemen veel vocht op en zijn kwalitatief heel mooi. En het fijne is, ze zijn in ’n mum van tijd droog!

(Manita heeft een pompoen-oranje hamamdoek van 100% katoen.)
 

 

 

Uit de sociale media

tweet van miryanna van reeden over hamamdoeken van happy towels
 
Heleen is blij
 
Hamamdoek die lang genoeg is voor mijn lange benen
 
geen blote voeten meer in het zand
 
Jennifer Hoffman is blij met haar hamamdoek
 
fijn voor sauna en vakantie
 
Myrthe wil mooi weer om haar hamamdoek uit te proberen
 
fairtrade lichtgewichte hamamdoeken van happy towels
 
Nathalie is superblij met haar hammamdoek
 
Marlies
 
HappyMOMsDeze foto is van Linda van HappyMOMs.nl met een ochtendnevel-blauwe hamamdoek, gemaakt in Thailand.
 
 
wat is ie mooi olijfgroen en laaaaang
 
 
holistik-nl-hamamdoeken
 
 
consuminderenmetplezier-blogspot-nl
 
 

Er komt óók soms een hamamdoek van Happy Towels in de media :)

 

 
 
Toon alle hamamdoeken winkelmandje