Welkom op de speciale kortingspagina voor de I live green agenda.

♥ Hoe werkt de korting?

  • Heel simpel. Je korting is zojuist geactiveerd en die zie je straks in je winkelmandje. Let op: in de webshop zélf staan nog de oude prijzen.

» Laat zien die hamamdoeken
» Eerst meer lezen over Happy Towels

 
 

TEGENDRAADSE HAMAMDOEKEN

[custom_carousel columns=1 speed=700 scroll=0] [carousel_item columns=1] hamamdoeken infographic 210cm lang, extra zacht, eigenwijze kleuren, mooie weef, proudly UNcertified organic cotton.
[/carousel_item] [/custom_carousel]  

Hamamdoeken van Happy Towels zijn tegendraads – volgens de wever

 
[columns] [span6]

Metin is derde generatie hamamdoeken-wever. Sinds zijn opa maakt zijn familie hamamdoeken op dezelfde traditionele manier.
 
Dat veranderde toen de Nederlandse Cor (van Happy Towels) kennis met hem maakte en hem vroeg hamamdoeken te leveren…
 

…gewone hamamdoeken, maar dan nét even anders. Dus flink eigenwijs:
[/span6][span6] Geen wonder dus dat onze wever Happy Towels tegendraads vindt.
 
Wever Metin en Cor kennen elkaar al jaren, dus Cor kan een potje bij hem breken.
 
Gelukkig maar, want Cor is van plan de hamamdoeken nog véél eigenwijzer te maken.
 

Kijk de video

video dit vindt onze wever zelf van onze hamamdoeken[/span6][/columns]  
 

 
 

Is jouw vakantie vééél te kort voor ’n kort strandlaken?

Daarom zijn Happy Towels extra lang.

 

Bekijk hier de andere kleuren hamamdoeken

 
 
 
 
[wp-anything-slider setting=”SETTING1″] Meer ervaringen met onze hamamdoeken lees je hier


 
 
 

 
 

Nieuw: Happy Towels is biologisch!

[columns] [span6] Sinds kort zit er geen draadje regulier katoen meer in een Happy Towel. Alles is biologisch. Daar zijn we superblij mee.
 

Biologische keurmerken

Om te bewijzen dat iets écht biologisch is, bestaan er keurmerken. Biologische keurmerken zijn niet goedkoop; ze kosten duizenden euro’s, zo ontdekten we. Die kosten betaal je niet eenmalig, maar elk jaar weer. Dat is alléén op te brengen door hele grote textielbedrijven. Niet door het kleine familiebedrijf dat Happy Towels maakt.
 

Transparant

Gelukkig is er een andere manier om te bewijzen dat het katoen in Happy Towels biologisch is. We zetten gewoon de inkoopfactuur online. Kun je het zelf controleren.

[/span6][span6]Happy Towels vindt dat biologische certificering niet slechts betaalbaar mag zijn voor megabedrijven. Ook kleine weverijen moeten biologisch kunnen worden. Wij doen dat niet met een kostbare certificering. Maar door transparant te zijn. En daar zijn we trots op. Vandaar ons eigen keurmerk: Proudly Uncertified Organic Cotton.

biologische hamamdoeken
 
Meer info over biologische hamamdoeken
 
[/span6][/columns]

 
 

Ons goede doel – dit steunen we

[columns][span8]Onze hamamdoeken zijn fairtrade. We kopen ze direct bij de maker, zonder tussenhandelaar of groothandel. Want wie verdient het meest als er een handelaar tussen zit? Juist! Daarom houden we geld over. Met dat geld zouden we leuke dingen kunnen doen, zoals elke dag een duik in een champagnebad. En chocoladetaart als ontbijt. Maar leuker is het om te geven. Daarom steunt Happy Towels een goed doel in de omgeving van de wever. Daar gaat €2 per verkochte hamamdoek heen. In 2019 geeft Happy Towels een beurs aan: Arzu, Dilara K., Büşra, Leylin, Merve A., Mürüvvet, Merve T., Cennet, Selin en Ece (lyceum), en Dilara U., Elif, Ezgi, Fatma, Kevser, Miray, Oguzhan, Sinan en Zeynel (universiteit).
 

Happy Towels steunt een goed doel in Turkije dat studiebeurzen geeft aan meisjes uit arme gezinnen. Eén van die meisjes is Melike. Melike heeft een brief geschreven over hoe de studiebeurs haar heeft geholpen. Elke keer als ik haar brief lees, ben ik ontroerd. Lees hier haar verhaal.

 
[/span8] [span4]hamamdoeken met een goed doel[/span4][/columns]  
 Lees ook: Van Turkse liefde naar biologische hamamdoeken