Keukendoeken van Happy Towels

Onze zachte bamboe keukendoeken van 60 cm bij 60 cm zijn gemaakt voor intensief gebruik. Want als je kookt, was je je handen vaak, toch? Ook bij het opruimen, gebruik je keukendoeken intensief. In tegenstelling tot de andere handdoeken hebben ze geen kwastjes maar zijn ze afgewerkt met een zoom. Deze kleine handdoeken van Happy Towels zijn prettig in gebruik door hun lichte gewicht, goede absorptievermogen en door de zachte bamboevezels.

Comfortabel gebruik met natuurlijke bamboevezels

De bamboe keukendoeken van Happy Towels zijn gemaakt van garen van bamboevezels. Deze vezels hebben een zachte en lichte textuur en bieden comfortabel gebruik bij je dagelijkse keukenwerk.

Hoog absorptievermogen

Bamboevezels staan ​​bekend om hun vermogen om goed vocht te absorberen. Na het snijden en schillen van groente en fruit is het fijn om een keukendoek te hebben die snel droogt. Met de keukendoeken van Happy Towels kun je dankzij het absorptievermogen snel even een natte pan afdrogen of het aanrecht afnemen.

Eco-vriendelijke optie

Bamboe is een snelgroeiende plantensoort en heeft geen irrigatie en chemicaliën nodig om te groeien. De bamboe keukendoeken van Happy Towels worden op duurzame wijze gemaakt om jarenlang plezier van te hebben.

Duurzaamheid en levensduur

Bamboevezels hebben van nature een duurzame structuur. De bamboe keukendoeken van Happy Towels zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Daarom geven we maar liefst 10 jaar garantie op weeffouten.

Stijlvol ontwerp

Grote kans dat je de kleuren van je keuken zorgvuldig hebt samengesteld. Dan is het fijn om keukendoeken te hebben die bij je keuken passen. Soms wil je er één van dezelfde kleur als de kastjes, soms wil je juist een contrasterende kleur. Of je vindt je keuken net een beetje saai. Dan voeg je met keukendoeken wat kleur toe. Keukendoeken van Happy Towels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat er altijd wel eentje bij zit die bij je in de smaak valt.