Ontdek Happy Towels bamboe handdoeken voor de badkamer

Speciaal voor de badkamer heeft Happy Towels kleine handdoeken ontwikkeld. Ze meten ongeveer 110 cm bij 60 cm, wat volgens ons een fijne grootte is. Persoonlijk zweren wij erbij omdat ze zacht aanvoelen, goed afdrogen en snel opdrogen. En ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren, omdat iedere badkamer uniek is.

Natuurlijke elegantie van bamboevezels

De bamboe handdoeken van Happy Towels bestaan voor ongeveer 60% uit garen van bamboevezels. De lichte en zachte textuur van deze vezels zijn fijn voor je huid. Bamboe heeft bovendien een ademende structuur, waardoor handdoeken snel drogen en fris aanvoelen.

Goed absorptievermogen

Bamboevezels hebben van nature goede absorptie-eigenschappen. Dankzij deze eigenschap absorberen Happy Towels bamboe handdoeken goed en drogen ze snel.

Eco-vriendelijke keuze

Bamboe is een snelgroeiende plantensoort die geen irrigatie nodig heeft. Het onderscheidt zich hierdoor als duurzaam materiaal. Happy Towels kiest voor handdoeken die gemaakt worden volgens milieuvriendelijke productieprincipes. Zo combineren wij mooie kwaliteit met bescherming van de natuur.

Duurzaamheid en levensduur

Bamboevezels hebben een natuurlijke duurzaamheid. De bamboe handdoeken van Happy Towels beloven langdurig gebruik. Onze handdoeken zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zorgvuldige productieprocessen en behouden na verloop van tijd hun vorm en duurzaamheid. Niet voor niets geven we 10 jaar garantie op weeffouten.

Visuele aantrekkelijkheid en kleurkeuzes

De bamboe handdoeken van Happy Towels voegen kleur toe aan je badkamer. Dankzij de verschillende kleuren kun je er eentje vinden die past bij je het kleurenpallet van je badkamer. En als je badkamer weinig kleur heeft, kun je er ééntje vinden die kleur geeft aan je badkamer.