Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij Happy Towels?

Jazeker! Happy Towels is lid van
 
Thuiswinkel.org stelt hoge eisen aan de certificering van webshops. Bovendien test deze organisatie periodiek de beveiliging van de website.
 
Maar dat is niet het enige.
 
Zoals je ziet beschikt mijn webwinkel over een SSL-beveiligingscertificaat. De verwerking van betalingen (iDeal) wordt verzorgd door het bedrijf Sisow. Dit bedrijf is CPSP gecertificeerd. Happy Towels haalt periodiek persoonsgegevens uit de database van de webserver en slaat deze offline op. Zo is de kans op gegevensdiefstal en identiteitsfraude minimaal. En zodra het van de belastingdienst mag, worden ze verwijderd. Heb ik weer wat ruimte erbij op mijn laptop :)
 

Welke persoonsgegevens verzamelt Happy Towels?

Happy Towels verzamelt NAW-gegevens om te weten waar je hamamdoek naartoe moet. En je e-mailadres voor de bevestigingsmail van de bestelling. (En je telefoonnummer om te bellen bij problemen. Als je je nummer liever niet geeft, vul je gewoon niets in.) O ja, we verwerken ook je bankrekeningnummer als je wat koopt. Op je verzoek sturen we je in de toekomst ook af en toe een nieuwsbrief, maar dat doen we dan alleen met je toestemming. Happy Towels is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens.
 
Je hebt trouwens recht op inzage, correctie en verwijdering van je persoonsgegevens. Stuur daarvoor even een mailtje naar cor@happytowels.nl. Even bellen mag natuurlijk ook.
 

Met welk doel grondslag verwerken wij persoonsgegevens?

Happy Towels verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van je betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Happy Towels verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
 

Geeft Happy Towels persoonsgegevens aan derden?

Absoluut niet. Ik respecteer de privacy van mijn klanten. Ik word blij van het verkopen van hamamdoeken, niet van de handel in persoonsgegevens. Wel laat Happy Towels bepaalde zaken door anderen doen, zoals de het versturen van je bestelling (kan de pakketbezorger sneller), de boekhouding (niet leuk) en de beveiliging (ingewikkeld). Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Happy Towels blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
 

Privacyvriendelijk volgen met Google Analytics

Tja, liever volgen we niemand. En al helemaal niet met oneetbare cookies. Maar voor dingen als Adwords is het onontbeerlijk. Gelukkig kunnen we Google Analytics privacyvriendelijk instellen. We hebben daarvoor de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens (de overheidsdienst die waakt over onze persoonsgegevens) nauwgezet gevolgd.
 
 
Dit is wat we doen:

  • Happy Towels gebruikt Google Analytics-cookies;
  • Happy Towels heeft met Google een bewerkersovereenkomst gesloten;
  • Happy Towels heeft gekozen voor het maskeren van het laatste octet (de laatste acht cijfers) van je IP-adres;
  • Happy Towels heeft ‘gegevens delen’ uitgezet;
  • Happy Towels maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

 

De privacy toezichthouder

Happy Towels wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
 

Tips over beveiligingsgebreken?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@happytowels.nl.