Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij Happy Towels?

Jazeker! Happy Towels is lid van
 
Thuiswinkel.org stelt hoge eisen aan de certificering van webshops. Bovendien test deze organisatie maandelijks de beveiliging van de website.
 
Maar dat is niet het enige.
 
Zoals je ziet beschikt mijn webwinkel over een SSL-beveiligingscertificaat. De verwerking van betalingen (iDeal) wordt verzorgd door het bedrijf Sisow. Dit bedrijf is CPSP gecertificeerd. Happy Towels haalt periodiek persoonsgegevens uit de database van de webserver en slaat deze offline op. Zo is de kans op gegevensdiefstal en identiteitsfraude minimaal. En zodra het van de belastingdienst mag, worden ze verwijderd. Heb ik weer wat ruimte erbij op mijn laptop :)
 

Welke persoonsgegevens verzamelt Happy Towels?

Happy Towels verzamelt NAW-gegevens om te weten waar je hamamdoek naartoe moet. En je e-mailadres voor de bevestigingsmail van de bestelling. (En je telefoonnummer om te bellen bij problemen. Als je je nummer liever niet geeft, vul je gewoon 06-00000000 in.) Misschien sturen we je in de toekomst ook af en toe een nieuwsbrief, maar dat doen we dan alleen met je toestemming.
 
Je hebt trouwens recht op inzage, correctie en verwijdering van je persoonsgegevens. Stuur daarvoor even een mailtje naar cor@happytowels.nl. Even bellen mag natuurlijk ook.
 

Geeft Happy Towels mijn gegevens aan derden?

Absoluut niet. Ik respecteer de privacy van mijn klanten. Ik word blij van het verkopen van hamamdoeken, niet van de handel in persoonsgegevens. Happy Towels plaatst alleen cookies die nodig zijn voor de werking van de website.
 

Privacyvriendelijk volgen met Google Analytics

Tja, liever volgen we niemand. Maar voor dingen als Adwords is het onontbeerlijk. Gelukkig kunnen we Google Analytics privacyvriendelijk instellen. We hebben daarvoor de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens (de overheidsdienst die waakt over onze persoonsgegevens) nauwgezet gevolgd.
 
 
Dit is wat we doen:

  • Happy Towels gebruikt Google Analytics-cookies;
  • Happy Towels heeft met Google een bewerkersovereenkomst gesloten;
  • Happy Towels heeft gekozen voor het maskeren van het laatste octet (de laatste acht cijfers) van je IP-adres;
  • Happy Towels heeft ‘gegevens delen’ uitgezet;
  • Happy Towels maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.