Waarom Happy Towels?

Veel mensen gaan niet zonder hamamdoek van Happy Towels naar het strand of de sauna. Gek is dat niet, want steeds meer mensen horen over de zachtheid, kwaliteit en handige grootte van onze hamamdoeken. Als Happy Towels proberen we je voor ons te winnen met onze hamamdoeken geweven van bamboevezels.

Maar liefst 210 cm lang zodat je er helemaal op past

Bij andere wevers worden hamamdoeken geweven met een lengte van 180 cm. Na wassen is de hamamdoek nog korter. Grote kans dat je er languit niet oppast, zodat je met je hoofd of je voeten in het zand ligt. Fijn is anders. De hamamdoeken van Happy Towels worden zijn ná wassen ongeveer 210 cm lang, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.
Comfort van natuurlijke bamboevezels.

Onze hamamdoeken worden geweven met garen van bamboevezels. Deze vezels maken ze zachter en fijner in gebruik dan andere materialen. Bovendien hebben bamboevezels ademende eigenschappen, waardoor onze hamamdoeken snel opdrogen.

Hoog absorptievermogen en sneldrogend

Bamboevezels staan bekend om hun absorberende eigenschappen. Waar dikke badstof handdoeken veel water opnemen en langzaam drogen, drogen Happy Towels hamamdoeken je snel af en zijn na gebruik snel weer droog.
Milieuvriendelijk en duurzaam.

Bamboe is een snelgroeiende plantensoort en staat bekend als milieuvriendelijk materiaal. Een ander voordeel is dat het weinig water nodig heeft, waar bijvoorbeeld katoen intensieve irrigatie vereist en alleen in gebieden groeit waar water schaars is. Als Happy Towels kiezen we voor dit materiaal omdat we de aarde willen beschermen.

Duurzaamheid en levensduur

Bamboevezels zijn van nature duurzaam en slijtvast. Door deze eigenschap zijn de bamboe hamamdoeken van Happy Towels langdurig bruikbaar. Wij horen regelmatig van klanten van het eerste uur dat ze onze hamamdoeken al jaren vaak gebruiken en dat ze mooi blijven. Dat vinden wij het grootste compliment.

Verfijnde ontwerpen en veel kleurkeuze

Het weefpatroon van de bamboe hamamdoeken van Happy Towels hebben wij zelf ontwikkeld (trots!) en is nergens anders verkrijgbaar. Daarnaast proberen we veel kleuren te bieden waardoor er voor iedereen te kiezen is. Of je nu van klassieke kleuren houdt, van donkere stemmige kleuren of fan bent van pasteltinten.

Of je de hamamdoek in de sauna gebruikt of op vakantie, als Happy Towels doen we ons best kwaliteitsproducten aan te bieden. Met onze bamboe hamamdoeken proberen we aan te sluiten bij mensen die proberen milieubewust te leven en de voorkeur geven aan natuurlijke materialen, zonder in te leveren op comfort.