Cadeau voor een backpacker

Cadeau voor backpacker

Op zoek naar een cadeau voor iemand die gaat backpacken? Lees dan verder.

Cor van Happy Towels sprak met Evianne, die na haar wereldreis als backpacker door Zuid-Amerika aanstekelijk enthousiast was over haar Happy Towel. Zó aanstekelijk dat ik ’t heb opgeschreven.

Eindelijk kon ik ’s ochtends douchen

Ik wist niet wat een hamamdoek was totdat mijn collega’s me een Happy Towels hamamdoek gaven. Ik nam de handdoek mee op mijn reis door Zuid-Amerika en heb er geen moment spijt van gehad!

Ik nam altijd een normale handdoek mee als ik reisde. Ik rolde het op en stopte het in de bovenkant van mijn rugzak.

Later nam ik, om ruimte te besparen, een kleinere handdoek mee, maar die was zo klein dat ik er net mijn haar mee kon drogen. En het droogde zo langzaam dat ik alleen ’s avonds kon douchen. Het was alleen ’s ochtends droog als het de hele nacht kon blijven hangen.

Dat veranderde allemaal toen ik de hamamdoek kreeg

De Happy Towels hamamdoek is groot, weegt bijna niets en is heel klein op te vouwen. Hij past altijd in mijn rugzak. Ik heb het voor zoveel dingen gebruikt: afdrogen na het douchen, naar het strand gaan, mezelf erin wikkelen als ik het in de bergen ’s nachts koud had, en als kussen of deken in de bus. Maar het leukste was dat ik ’s ochtends kon douchen en de handdoek in de zon kon laten drogen terwijl ik aan het ontbijten was! De hamamdoek ziet er ook geweldig uit, wat ook belangrijk voor mij is. De stof voelt zo heerlijk aan. En dat is maar goed ook, ik ben graag backpacker, maar een beetje comfort mag ook!

HappyMOMs filter