Het hoofd-voeten-dilemma (en de oplossing!)

Hoofd voeten dilemma


Ken je dat? Je komt aan op het strand. Je zoekt een plekje en je spreidt je hamamdoek zorgvuldig uit. Maar zodra je ontspannen wilt gaan liggen, blijkt je handdoek nét te kort. Het is toch echt het grootste badlaken uit je kast, maar je past er onmogelijk met je hoofd én je voeten op.

Dus je moet een keuze maken. Een keuze tussen je hoofd en je voeten. Lastig, want beide opties hebben voor- en nadelen.

Wil je met je voeten op de handdoek, dan ontkom je niet aan kriebelend zand in je nek, in je oren en in je haren. Wil je met je hoofd op de handdoek, dan voel je je hielen verbranden in het hete zand. Om over die plakkerige zandkorst op je net ingesmeerde voeten maar te zwijgen! Dus schuif je maar eens omhoog… en weer omlaag… en terug. Na vijf minuten is je handdoek veranderd in een zandbak. Wat een gehannes.

Waarom zijn handdoeken zo kort, vraag je je vertwijfeld af

Kan dat niet anders?

Terwijl je je handdoek uitklopt, wordt je aandacht getrokken door een jonge vrouw, iets verderop. Zij heeft geen last van het hoofd-voeten-dilemma. Zij ligt op een royaal badlaken heerlijk te genieten van de zon.

Ah, zij heeft de hamamdoek van Happy Towels ontdekt. Een extra lang badlaken van maar liefst 210 cm (!) lang.

De oplossing voor de korte handdoek: een lange hamamdoek

Dat je daar niet eerder aan gedacht hebt!

Enthousiast haal je je telefoon uit je rugzak. Je tikt happytowels.nl in en ontdekt dat die mooie hamamdoeken niet alleen extra lang zijn, maar ook nog eens veel lichter, zachter en milieuvriendelijker dan jouw ouderwetse, megazware badlaken.

Dat scheelt een hoop ruimte in je tas. Zal je die prachtige aquablauwe nemen, of toch die olijfgroene met streepjes? Er is keuze genoeg en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Vandaag besteld = morgen in huis. Voor de laatste keer wrijf je het zand uit je oren. Jammer dat ze niet op het strand bezorgen, maar dankzij Happy Towels lig jij voortaan wel een stuk lekkerder!

Wil je ook een extra lange hamamdoek? Kijk op happytowels.nl en lees het hele verhaal.